07.02.2011 | FNC

Seurauksena European Congress -kongressin avajaisten menestyksestä Brysselissä vuoden 2010 marraskuussa järjestää FESPA ensimmäisen FESPA Nordic Congress -tapahtumansa 7.–8.huhtikuuta 2011 Göteborgissa, Ruotsissa.

FESPA on voittoa tavoittelematon toimialajärjestöjen liitto sekä seri- ja digitaalipainoalan messujen ja konferenssien järjestäjä.

Tapahtuma on suunnattu Pohjoismaiden suurkuva- ja seritaloille. Osanottajilla on mahdollisuus osallistua sarjaan syvällisiä, teollisuutta käsitteleviä istuntoja, jotka on suunniteltu inspiroimaan ja edistämään innovaatiota liiketoiminnan puitteissa. Rohkaisemalla osanottajia linkkien rakentamiseksi kautta pohjoisen alueen tapahtuma pyrkii erityisesti kohdistamaan huomiota digitaalisiin ja painannan tulostimiin, tuotantopäälliköihin sekä toimittajiin fokuksena suurimuotoinen yhteisö.

Osanottajilla on mahdollisuus keskustella tärkeistä painantaan liittyvistä aiheista kokonaistavoitteen ollessa parhaiden käytäntöjen edistäminen liiketoiminnassa ja kulujen vähentämisen menetelmien korostamisessa myynnin lisäämiseksi.

Reaktiona Brysselin tapahtumasta saatuun palautteeseen FESPA Nordic Congress -kongressi on rakennettu tarjoamaan lisämahdollisuuksia verkostojen luomiseksi muihin alan edustajiin ja sponsoroijiin sekä kohentamaan osanottajien kokonaiskokemusta. Tämän vuoksi tapahtuma levittyy kahdelle puolipäivälle.

Laadukkaita puheenvuoroja
Göteborgin vahvistettuja puhujia ovat muun muassa Ruotsin Big Image -yhtiötä edustava Andreas Skantze ja Neil Falconer, PIRA:n johtava konsultti, joka tulee keskustelemaan viimeisimmistä painantatoimintaa koskevista teknologeista. Lisäksi Steve Lister, Robert Horne Group -ryhmän liiketoimintakehityksen johtaja, tulee esittämään syvällisen kestävää liiketoimintaa koskevan raportin, kun taas Nick Devine, The Print Coach -yhtiön perustaja, tulee tarjoamaan ymmärrystä menetelmien käytöstä pyrittäessä kasvattamaan myyntiä ja rakentamaan kannattava painantatoimintayritys. Volvo Trucks -yhtiö on viimeisin lisäys jo muutenkin vaikuttavaan osallistujayhtiöiden listaan. Brändipäällikkö Christer Lindqvist ja ympäristöasioiden johtaja Lars Martensson, jotka molemmat edustavat Volvo Truck Corporation –yhtiötä, tulevat tarjoamaan osanottajille 40 minuutin esityksen ainutlaatuisesta brändin/ostajan näkökulmastaan.

Osanottajien osallistuvuuden lisäämiseksi ja heidän osallistumismahdollisuuksiensa maksimoimiseksi kautta kongressin ohjelma käsittää uudistetun paneeli-istunnon, joka sisältää strategisen teollisuuden SWOT-analyysin.
– Kuten edelliseen FESPA Congressiin osallistuneet tietävät, ohjelmiemme tarkoituksena on auttaa painoalan yrityksiä viemään liiketoimintaansa eteenpäin ja tarjoamaan niille keinoja kilpailusta erottumiseksi. FESPA Nordic Congress -kongressissa teemme tämän esittämällä osanottajille erittäin tärkeätä informaatiota ja palautetta painoalan ostajien näkökulmasta. Haluamme auttaa osanottajia pysymään teollisuusalansa nopeasti muuttuvien ideoiden, toimintatapojen ja teknologian etukärjessä, joten heidän on syytä valmistautua todelliseen koulutuskokemukseen, kertoo FESPA:n toimitusjohtaja Nigel Steffens.

– FESPA European Congress -kongressimme jälkeen viime marraskuussa 97 % osallistujista sanoi, että he tulisivat osallistumaan myös toiseen tapahtumaan. Ja 95 % heistä piti sen hinta-laatu -suhdetta suurenmoisena. Tavoitteenamme on tuottaa sama – tai ehkä jopa sen ylittävä – tyytyväisyystaso Ruotsissa.
Kaikenkattava paketti sisältää osallistumisen kongressiin, pääsyn kongressin esityksiin tapahtuman jälkeen, lounaan ja virallisen päivällisen sekä vastaanoton drinkkeineen ensimmäisenä päivänä, majoituksen yöksi ja aamiaisen Gothia Towers Hotel -hotellissa sekä lounaan toisena päivänä.

Osallistumismaksu FESPA:n kansallisten jäsenyhdistysten jäsenille on €325 koko paketti tai €225, joka ei sisällä hotellimajoitusta. Ei-jäsenten osallistumismaksu on €475 majoitus mukaan lukien ja €375 ilman majoitusta.
Edullisia lentolippuja saa eri lentoyhtiöiltä esim. Helsinki-Göteborg meno-paluu 134,86 € (www.blue1.fi).
Osallistujamäärä on rajoitettu, joten lisätietojen saamiseksi ja rekisteröitymiseksi FESPA Nordic Congress -kongressin osallistujaksi vieraile sivustolla http://www.fespa.com/nordic-congress
Tapahtuman tukijoina ovat FESPA:n jäsenyhdistykset Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Tapahtuman sponsoroijina ovat HP (Corporate Sponsor), Mimaki and Signcom (Digital Textile Sponsors) ja EskoArtwork (Global Software Solutions Partner).

Hae jäsenkoodisi lähettämällä viesti regina.aas@serpa.fi ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu netissä!

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ:
FESPA
FESPA video
FESPA iconographics

b>FESPA Global Summit 22.-23.1.2013 Lontoo

TOIMITUSEHDOT

VKL Viestinnän Keskusliitto
TYÖEHTOSOPIMUS voimassa 30.9.14 asti
Palkankorotukset ja yrityserät

SGIA
ESMA

OIKEIN
Yrityssuomi
ClimateCalc laskuri

Voit ilmoittautua ajankohtaisiin juttuihin tai ilmoittaa sinua kiinnostavat juttu- ja koulutusaiheet suoraan nettisivuillamme:Lomake
GRAFIT koulutukset:
TäsmäKoulutukset GRAFIT-hankkeessa
Kehitä yritystoimintaasi ja menesty

FESPAn messut ja tapahtumat:

FESPA Brazil 13.-16.3.2013 Sao Paulo
FESPA
25.-28.6.2013 London
FESPA Digital 20.-23.5.2014 Munchen

Muut alan tapahtumat 2013:

2013 D·PES Digital Printers & Engravers & Signage Expo 25.-28.2.13 Guangzhou, Kiina China Print 14.-18.5.13 Beijing, Kiina


Alan messut Suomessa:
FinnGraf 17.-19.4.2013 Jyväskylä
GrafTec 3.-5.9.2013 Helsinki

Uusi jäsenetu: THE WIDE SURVEY laaja markkinatutkimus (ei jäsenille 1500€)
SENSATIONS 75€ (ei jäsenille 175€) Tilaukset vain toimiston kautta!